Benvolgut internauta, et dono la benvinguda a la nostra pàgina web que et vol presentar el nostre centre, donant-te informació d’EDUCEM Centres Ensenyament, de les seves diferents propostes d’ensenyament que abarquen des de l’ensenyament oficial o reglat, als ensenyaments i formació no reglada.
EDUCEM pretén ser un centre capdavanter tecnològicament, potenciant les teves capacitats i aptituds com alumne, fonamentant els valors, la dimensió afectiva i de socialització, amb raonament moral, per tal que tinguis autonomia personal, predisposició al diàleg, així com el teu desenvolupament personal i emocional.

Tot és essencial per aconseguir la teva autoestima i bones perspectives laborals.

T’invito a fer un recorregut per les nostres pàgines i no dubteu en contactar amb nosaltres.

 

Cordialment,

Anna M. Duran i Casanovas
Directora del centres EDUCEM

————————–

L’EDUCEM compleix 70 anys. El centre fou fundat l’any 1942 a Granollers sota la direcció de l’Esteve Duran i Serra.

Amb el pas dels anys, i després d’un relleu generacional, el seu funcionament ha anat adaptant-se a les diferents reformes educatives i novetats tecnològiques.

EDUCEM som un centre d’ensenyament on impartim totes les etapes de la formació reglada, començant per l’Educació Infantil, Primària, ESO, Batxillerat fins arribar als Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior, autoritzats pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

A EDUCEM també oferim ensenyaments no reglats per atendre totes les necessitats formatives actuals: Proves d’accés als Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior, Programes de Qualificació Professional Inicial, Formació Ocupacional, cursos de reciclatge per a treballadors en actiu, formació a mida per empreses i formació bonificada.

A més, som Escola d’adults formem i examinem als alumnes majors de 16 anys
que desitgin obtenir el Graduat en Educació Secundària. L’avaluació és contínua i les proves es realitzen en el propi centre.

El nostre centre té una llarga experiència educativa i pedagògica, amb un estil propi per tal de potenciar el desenvolupament integrat de l’alumne/a.

Orientem l’alumne/a segons les seves capacitats i actituds, estimulant la creativitat i la participació activa en el seu propi progrés educatiu i d’aprenentatge per tal de facilitar els seu desenvolupament efectiu i responsable.

Per tal d’aconseguir un millor desenvolupament personal de l’alumne/a, el centre i les famílies col·laboren conjuntament en l’educació de l’alumnat i fills/es.