Slide Sshhhh!
Estan preparant els exàmens de les PAU
en el millor entorn.
100% aprovats a Batx. | 100% aprovats
a les PAU
Curs 2019 - 20
Slide La fórmula EDUCEM:
- 98 cl. d'educació en valors
- 1 kg. d'excel·lència
- 1 kg. d'atenció personalitzada
- 750 gr. de flexibilitat amb alumnes
- 33 cl. d'orientació personalitzada als alumnes
Slide A EDUCEM formem persones per a què siguin el que vulguin ser

TRETS D’IDENTITAT

 • Excel·lència: Propiciem un alt rendiment de l’alumne/a.
 • Atenció personalitzada: Seguiment individualitzat de cada alumne/a.
 • Formació en valors: Esforç, responsabilitat i compromís amb l’estudi.
 • Flexibilitat: Atenem els interessos de l’alumnat a través de diferents itineraris formatius que oferim per afavorir-los i motivar-los. Atenem l’alumnat amb dificultats a través dels plans individuals.
 • Orientació: Acompanyem l’alumnat en la tria d’estudis futurs, amb xerrades d’universitats, jornada de portes obertes a la UAB i trobades amb antics alumnes.
 • Tutoria: L’alumne/a té un tutor/a que l’acompanya, l’escolta i l’atén durant el curs acadèmic per facilitar la seva adaptació a batxillerat, entendre les exigències de la nova etapa i assolir un alt rendiment. El valor de les tutories a EDUCEM queda palès a la tutoria individual que es fa amb l’alumne al juny, quan ja estan matriculats, i que serveix per dissenyar el curs a partir dels seus:

  – Objectius acadèmics
  – Preferències personals
  – Trajectòria passada i potencial acadèmic

  Aquesta tutoria inicial serveix als tutors per planificar i optimitzar el curs tant a nivell individual com de grup.

 • Itineraris personalitzats: A EDUCEM oferim la possibilitat de treballar les modalitats d’itineraris formatius amb flexibilitat, de manera els alumnes puguin triar i dissenyar el Batxillerat que més s’adapti a les seves necessitats mantenint una coherència i dins el que permet la LOMCE.
 • Instal·lacions: edifici d’ús exclusiu de l’alumnat de batxillerat, adaptat a cada modalitat.

DOCUMENTACIÓ

Descarregar el Dossier Batxillerat 2021-22
Dossier Diploma Dual Batxillerat 2022-23

[dzs_videogallery id=”Batxillerat_youtube_1″ db=”main”]

DIPLOMA DUAL /  HIGH SCHOOL DIPLOMA

Doble titulació de Batxillerat espanyol i nord-americà

Per a potenciar el batxillerat i aprofundir el multilingüisme des de l’escola, EDUCEM Centres d’Ensenyament ofereix des del curs 2019-20 el Diploma Dual, un programa extraescolar per als alumnes a partir de 1r de batxillerat, que els permet estar matriculats a l’escola i simultàniament en un High School als EUA, cursant ambdós estudis alhora, i els farà aconseguir, doble titulació de Batxillerat espanyol i nord-americà.

Aquest programa consisteix en cursar un total de 6 crèdits nord-americans amb metodologia online, que seràn reconeguts per l’escola i permeten assolir els següents objectius:

Immersió lingüística: Tot el programa es duu a terme en anglès des del primer moment, i ofereix un contacte constant i directe amb els EUA

Immersió tecnològica: 100% online, permet als alumnes treballar i desenvolupar-se en un entorn de futur, totalment digital.

Immersió personal: Afavoreix un gran nivell d’autonomia, responsabilitat i maduresa en la gestió del treball

Aquest programa es duu a terme en col·laboració amb Academica Corporation, la principal institució de gestió educativa dels Estats Units i líder en educació virtual, amb més de 180 escoles, més de 100.000 alumnes presencials i 10.000 de virtuals. Podeu trobar més detalls en els següents vídeos informatius realitzats per alumnes del Diploma Dual dels següents centres:

– Col·legi Jesús María Sant Gervasi de Barcelona: https://youtu.be/_o8QgwTXNGM
– Col·legi Episcopal de Lleida: https://youtu.be/HImVhYUNqPg
– Fundació Escola Teresiana de Tarragona: https://www.youtube.com/watch?v=__eigzTwiY8&t=1s
– Escola Padre Damián de Barcelona: https://youtu.be/83qVmk_bViE
– Colegio la Asunción de Gijón: https://youtu.be/rK0L0XfZldo
– Colegio San Pedro Apóstol de Bilbao: https://youtu.be/OqmOEvzIDh4

HORARI, AVALUACIONS I ASSOLIMENT

Horari escolar: de dilluns a divendres de 8.00 a 14.30h. La jornada intensiva possibilita dedicar la tarda a l’estudi, realització de deures i treballs. Fomentem la proximitat d’alumnat i professorat proporcionant una hora setmanal de resolució de dubtes de Dilluns a Dijous de 15.30 a 16.30 h.

Sistema d’avaluació: Avaluem el nivell d’accés de l’alumnat i lliurem un informe de preavaluació. Realitzem exàmens trimestrals i durant quatre dies l’alumnat té un horari diferent de l’habitual. A final de curs hi ha exàmens finals tant a primer com a segon.

bat_entrada_w

TREBALL DE RECERCA

És un treball d’investigació que realitza l’alumnat amb l’assessorament del professorat que realitza el seguiment dels continguts i de l’estructura formal. Iniciem el TR a primer i es defensa en acabar el primer trimestre de segon. L’exposició oral és una activitat que compta amb la presència de les famílies. Alguns dels treballs participen en concursos promoguts per diferents Universitats i entitats.

MODALITATS I ITINERARIS

El currículum de batxillerat es compon de les següents assignatures comunes:

MODALITATS:

L’alumnat ha de triar 4 assignatures de modalitat a 1r i 4 a 2n:

 • Modalitat d’Humanitats i Ciències Socials: Llatí, Literatura Catalana, Història de l’Art, Psicologia, Història del Món contemporani, Geografia, Economia de l’empresa, Matemàtiques aplicades a les Ciències Socials.
 • Modalitat de Ciències i Tecnologia: Matemàtiques, Biologia, Química, Física, Tecnologia Industrial, Dibuix Tècnic.

ITINERARIS

Oferim itineraris específics tant a primer com a segon amb l’objectiu que cada alumne/a trobi l’opció que més el beneficiï durant el batxillerat, la selectivitat i en la tria dels estudis futurs. Exemples d’itineraris:

 • PSICOLOGIA: Cal prioritzar Matemàtiques i Biologia.
 • ENGINYERIES: Cal valorar si convé més fer Tecnologia Industrial o Química.

Oferim l’assignatura optativa d’Estada a l’empresa que es pot realitzar en qualsevol itinerari tant de primer com de segon en substitució d’una assignatura de modalitat. Cal un mínim de 5 alumnes per a poder impartir les assignatures de modalitat.

MODALITATS I ITINERARIS

Primer Curs
Llengua i literatura catalana I 2
Llengua i literatura castellana I 2
Llengua estrangera: anglès I 3
Filosofia i ciutadania 2
Educació Física 2
Tutoria 1
Segon Curs
Llengua i literatura catalana II 2
Llengua i literatura castellana II 2
Llengua estrangera: anglès II 3
Història de la filosofia 3
Història 3
Treball de recerca
Tutoria 1

ESTADÍSTIQUES D’ASSOLIMENT

Excel·lent rendiment acadèmic del nostre alumnat.

 

POSTBATXILLERAT I PROVES D’ACCÉS A LA UNIVERSITAT (PAU)

Estructura de les PAU:

El postbatxillerat és el període entre els exàmens finals de batxillerat i l’acabament del curs escolar. Un cop superat el batxillerat, l’alumnat continua la seva preparació per superar amb èxit les PAU. Durant el postbatxillerat, l’alumnat assisteix a les classes de les matèries que s’examinarà a la selectivitat. Obligatòriament s’ha d’examinar de 5 assignatures comunes i pot triar si s’examina de modalitat.

Assignatures comunes Llengua i literatura catalana II
Llengua i literatura castellana II
Llengua estrangera: anglès II
Triar: Història
Triar: Una assignatura de modalitat
Assignatures de modalitat Triar: Una assignatura de modalitat
Triar: Una assignatura de modalitat
Triar: Una assignatura de modalitat

L’alumnat, amb l’orientació del seu tutor/a, decideix de quines i de quantes assignatures s’examinarà. La decisió s’ha de prendre en relació als estudis universitaris que ha escollit i cal consultar el llistat de ponderacions de les matèries de modalitat de 2n. Depenent dels estudis universitaris, hi ha assignatures que ponderen 1 o 2 punts i això pot facilitar o limitar l’accés als estudis.

Recomanem: http://estudisuniversitaris.gencat.cat

batxillerat-cientific

A EDUCEM TAMBÉ DISFRUTEM D’ACTIVITATS AMB ELS COMPANYS I PROFES!

"}" data-postid="14896" data-cff-flags="gdpr">Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Després de dos anys de molt treball, ja tenim el Batxillerat! Felicitats a totes i a tots! 👏🏻 Comença el compte enrere per la selectivitat, ànims!💪🏻 ... Veure mésVeure menys

Després de dos anys de molt treball, ja tenim el Batxillerat! Felicitats a totes i a tots! 👏🏻 Comença el compte enrere per la selectivitat, ànims!💪🏻Image attachmentImage attachment

📌 Ahir els alumnes de batxillerat van anar a veure “La filla del mar” d’Àngel Guimerà. Gràcies @transeduca per donar-nos l’oportunitat de passar-nos-ho bé anant al teatre🎭
#batxillerateducem
#lalumneensimporta
#magradaelteatre
... Veure mésVeure menys

📌 Ahir els alumnes de batxillerat van anar a veure “La filla del mar” d’Àngel Guimerà. Gràcies @transeduca per donar-nos l’oportunitat de passar-nos-ho bé anant al teatre🎭
#batxillerateducem
#lalumneensimporta
#magradaelteatreImage attachment

Si esteu preparant unes vacances per Grècia, els alumnes de batxillerat us han preparat una guia cultural sobre aquesta ciutat bressol de coneixement i cultura🇬🇷🏛️
#batxillerateducem
# βατξιλλερατεδυθημ
... Veure mésVeure menys

Si esteu preparant unes vacances per Grècia, els alumnes de batxillerat us han preparat una guia cultural sobre aquesta ciutat bressol de coneixement i cultura🇬🇷🏛️
#batxillerateducem
# βατξιλλερατεδυθημImage attachment

📌 A Batxillerat acabem el trimestre de la millor manera, fent un Scape room al Poble Espanyol de Barcelona🔎🔒🗺️
#batxillerateducem
#supertutores #lalummeensimporta
... Veure mésVeure menys

📌 A Batxillerat acabem el trimestre de la millor manera, fent un Scape room al Poble Espanyol de Barcelona🔎🔒🗺️ 
#batxillerateducem
#supertutores #lalummeensimportaImage attachment

📌Aquesta setmana els alumnes de Batxillerat i Cicles de Grau Mitjà han vingut al nostre centre a explicar-nos les seves experiències en aquests estudis. Seguim amb l'orientació acadèmica! Moltes gràcies pel vostre testimoni.📒📚💡
#esoeducem #orientacióacadèmica #estudispostobligatoris #experiències #lalumneensimporta
... Veure mésVeure menys

📌Aquesta setmana els alumnes de Batxillerat i Cicles de Grau Mitjà han vingut al nostre centre a explicar-nos les seves experiències en aquests estudis. Seguim amb lorientació acadèmica! Moltes gràcies pel vostre testimoni.📒📚💡
#esoeducem #orientacióacadèmica #estudispostobligatoris #experiències #lalumneensimportaImage attachmentImage attachment
Load more