Select Page

PROJECTES CFGS ADMINISTRACIÓ I FINANCES – AIF

DEFENSA DELS PROJECTES CFGS CURS 16-17
Administració i Finances – AIF

GOOD OLD DAYS VINTAGE STORE

Descripció: Good Old Days serà un establiment d’importació i venda de roba vintage i roba retro situat al cor de Barcelona, entre Ronda de Sant Antoni i el carrer Sant Gil. La ubicació es troba al Raval de Barcelona, un barri adient per aquest tipus de negoci.

Desenvolupament i dificultats: El projecte Good Old Days s’ha anat desenvolupant amb normalitat al llarg del curs, però amb particularitats pròpies com el fet de ser una botiga establerta a Barcelona, per la qual cosa gran part de l’estudi de mercat, així com els tràmits i cerca d’informació, s’han fet en aquesta ciutat.

Un altre fet destacable ha estat que la roba vintage és d’importació, per tant, a més d’un projecte d’Administració i Finances i d’analitzar la viabilitat comercial i econòmica, també s’ha realitzat una simulació d’una operació d’importació dels EUA, analitzant els costos de transport, els aranzels, etc. Aquest és, doncs, un projecte característic i amb el segell especial de l’enfocament de Comerç Internacional propi del cicle que es fa a Educem.

Promotors del negoci: Gemma Bertran, Meritxell Costa, Vanessa Reyes i Yasmine Serena.

PÀDEL-ON LA GARRIGA

Descripció: Empresa de lloguer de pistes per la pràctica de pàdel amb venda de roba i accessoris.

Desenvolupament i dificultats: La simulació d’aquest projecte ha tingut com a tret característic el fet d’explotar un negoci ja existent i que no havia funcionat.

Partint d’aquest hàndicap i negociant el dret de traspàs del negoci, l’han adaptat al seu estil propi i a la manera en com volien gestionar-lo.

No tots els membres del grup eren amants d’aquest esport, s’han hagut d’introduir també en aquest tema. De segur que ara ja en són una mica experts.

Promotors del negoci: Eva Ciprian, Luana Gómez, Tamara Rodríguez, Jordi Sastre.

MG RIDES

Descripció: Taller de reparacions i venda de bicicletes i patinets, situat a Granollers.

Desenvolupament i dificultats: El punt de partida d’aquest projecte ha estat l’afició a la bicicleta dels dos socis, a més de la preparació específica que un dels socis, en Maxi, té com a mecànic, per la qual cosa podrà portar el servei de taller.

Al principi la idea va girar al voltant de ser només botiga de bicicletes, finalment han afegit la línia de patinets elèctrics i altres articles, això sí, treballant amb estoc reduït i aplicant sistema Kanban d’aprovisionament.

Promotors del negoci: Guillem Sala i Maxi Amaro

Informa't i matriculat!

Si vols més informació sobre les preinscripcions o qualsevol consulta dels centres, deixa'ns les teves dades:

Formulari d'informació web

protecció de dades

butlletins

13 + 9 =

Informació bàsica sobre protecció de dades
ResponsableEDUCEM
FinalitatRespondre a les consultes que realitzen els usuaris.
LegitimacióConsentiment de l'interessat
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte per obligació legal.
DretsAccedir, rectificar i suprimir dades, així com altres drets, com s'explica en la informació addicional.
Informació addicionalPot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades en la nostra web: Protecció de dades