Select Page

Escola d'adults

Àmplia oferta formativa per atendre a l’alumnat que vol assolir l’ESO, aprendre una professió (PFI) i accedir als cicles de Grau Mitjà i Superior, amb un alt percentatge d’aprovats (93% al 2022)

CURS D’ACCÉS A GRAU MITJÀ (CAM)

Curs adreçat a nois/es que vulguin accedir directament als cicles formatius de grau mitjà sense haver de superar la Prova d’Accés. Per alumnes sense graduat i que tinguin com a mínim 17 anys.

CURS D’ACCÉS A GRAU SUPERIOR (CAS)

El curs està reservat a les persones que han obtingut la titulació de tècnic perquè han superat completament un cicle de Grau Mitjà, i volen accedir a un Grau Superior sense realitzar la Prova d’Accés.

PROVA D’ACCÉSS A GRAU MITJÀ (PACFGM)

Curs adreçat a persones que no ha obtingut el Graduat en ESO i tenen com a mínim 17 anys. Amb aquest curs es pot optar a 1 o 2 punts extres sobre la nota que s’obtingui a la prova.

CURS D’ACCÉS A GRAU MITJÀ (CAM)

Curs adreçat a nois/es que vulguin accedir directament als cicles formatius de grau mitjà sense haver de superar la Prova d’Accés. Per alumnes sense graduat i tinguin com a mínim 17 anys.

CURS D’ACCÉS A GRAU SUPERIOR (CAS)

Treballs d’administració i gestió en qualsevol departament d’una empresa.

PROVA D’ACCÉSS A GRAU MITJÀ

Instal·la, configura i realitza el manteniment de sistemes microinformàtics.

PROVA D’ACCÉS A GRAU SUPERIOR (PACFGS)

Curs adreçat a persones que vulguin preparar-se per superar la Prova d’Accés a Cicles Formatius de Grau Superior. L’alumne pot optar a 1 o 2 punts extres sobre la nota que obtingui a la Prova d’Accés.

PROGRAMES DE FORMACIÓ I INSERCIÓ (PFI)

Curs adreçat a joves no ocupats d’entre 16-21 anys sense el títol d’ESO amb sortida laboral com a “Auxiliar d’activitats d’oficina i serveis administratius” o “Auxiliar de muntatge i manteniment de sistemes microinformàtics”. També es pot obtenir accés directe a un CFGM.

GRADUAT EN EDUCACIÓ SECUNDÀRIA OBLIGATÒRIA (GESO)

Per alumnes a partir de 16 anys que volen assolir els objectius de l’ESO i no ho han aconseguit en l’etapa obligatòria i que volen preparar-se per obtenir el Graduat.

Informa't i matriculat!

Si vols més informació sobre les preinscripcions o qualsevol consulta dels centres, deixa'ns les teves dades:

Formulari d'informació web

protecció de dades

butlletins

11 + 5 =

Informació bàsica sobre protecció de dades
ResponsableEDUCEM
FinalitatRespondre a les consultes que realitzen els usuaris.
LegitimacióConsentiment de l'interessat
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte per obligació legal.
DretsAccedir, rectificar i suprimir dades, així com altres drets, com s'explica en la informació addicional.
Informació addicionalPot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades en la nostra web: Protecció de dades