CICLES FORMATIUS ONLINE – metodologia Linkia FP

  1.  AL TEU RITME
  2.  TITULACIONS OFICIALS
  3.  SENSE PROVES LLIURES
  4.  ACCÉS A ESTUDIS UNIVERSITARIS
MATRICULA'T AQUÍ

CLASSES VIRTUALS LINKIA FP, L'ESPECIALISTA LÍDER EN FORMACIÓ PROFESSIONAL ONLINE.

Ho tens clar? MATRICULA’T AQUÍ. Selecciona el cicle formatiu que t’interessa i després selecciona “EDUCEM” com a centre d’estudis, nosaltres ens encarregarem de fer totes les gestions que necessitis i donar-te un servei personalitza’t.
MATRICULA'T AQUÍ

LINKIA_FP_RETALLAT_CAST

TÍTOLS OFICIALS DE FORMACIÓ PROFESSIONAL a distància

fp-a-distancia-administracion-y-finanzas

CFGS Administració i Finances

fp-a-distancia-educacion-infantil-2

CFGS Educació Infantil

CFGS Administració de Sistemes Informàtics i en Xarxa

CFGS Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma

CFGM FARMÀCIA I PARAFARMÀCIA

PREGUNTES MÉS FREQÜENTS QUE REQUEREIXEN ATENCIÓ PERSONALITZADA (FAQ)

LINKIA FP t’ofereix la possibilitat d’escollir el teu itinerari formatiu en funció de les teves necessitats personals i de la teva disponibilitat horària, facilitant la conciliació de l’aprenentatge amb altres responsabilitats familiars o professionals. En funció de la teva disponibilitat podràs decidir el temps en que realitzar el cicle. Per fer-t’ho més fàcil, nosaltres t’aconsellem dues opcions d’itineraris proposats entre els que podràs escollir el que millor s’adapti a les teves circumstàncies (de 2 a 3 anys per cicles de 2000 hores i d’ 1 a 2 anys per cicles de 1400 hores).

En qualsevol cas, les teves circumstàncies personals manen. Truca’ns sense compromís i t’aconsellarem.

Truca’ns. Amb el simulador virtual de matrícula t’ajudarem.
La principal diferència es basa en…

Els criteris més freqüents per escollir centre són la proximitat i el nivell d’assessorament personal que necessitis. Truca’ns i desde Educem II amb molt de gust t’ajudarem a fer els tràmits del teu cicle i assessorar-te.
Per fer els tràmits amb Educem II, recorda fer clic al nostre centre al desplegable de la matrícula on-line.

En Cicles de 2000 hores: estimem que realitzant el curs en dos anys hauràs de dedicar 30 hores setmanals. Si decideixes realitzar-lo en tres anys seran 20 el número d’hores setmanals que hauràs de dedicar.
La resposta pot variar en funció dels estudis dels que es tractin i de les teves circumstàncies personals. Truca’ns i resoldrem els teus dubtes.
A Educem II realitzem el Servei d’Assessorament i Reconeixement (SAR) oficial de la Generalitat de Catalunya, pel qual es converteix l’experiència laboral en crèdits o mòduls aprovats. Truca’ns i estudiem el teu cas.
Els exàmens són presencials i obligatoris i es realitzen en cap de setmana, al final de cada semestre a les ciutats de Barcelona, Madrid, Sevilla i Bilbao.
Els alumnes que hagin de presentar-se a la convocatòria extraordinària per haver suspès algun mòdul o unitat formativa, hauran de tenir en compte que els exàmens de convocatòria extraordinària es celebren només a Barcelona i Madrid.
L’alumne podrà escollir la ciutat en que desitgi examinar-se, aproximadament abans de la convocatòria, a través del formulari corresponent que rebrà amb aquest motiu a través del Campus Virtual.
Cada centre adscrit a Linkia FP compta amb un nombre de places per aquest programa. Es mira quins centres ténen places i a quins països, i un cop feta la matrícula podràs accedir.
Truca i t’informarem sense compromís.

Metodologia  “LINKIA FP”

LINKIA FP és una agrupació de Centres Oficials d’Ensenyament de Formació Professional que s’uneixen per poder oferir els seus Títols Oficials en modalitat online.
A LINKIA FP oferim una formació a distància clarament diferenciada per dos principals valors: QUALITAT y CALIDESA. LINKIA FP està avalat per l’experiència dels centres adscrits i es composa d’una organització jove i fresca que té com a missió apostar per la formació de les persones. L’equip de professionals que composen LINKIA FP orienta tots els seus esforços i la seva atenció en contribuir de manera molt positiva al teu desenvolupament professional.
Els centres adscrits a LINKIA FP estan avalats per una llarga experiència en la formació reglada presencial i estan autoritzats per impartir la Formació Professional a distància i examinar als seus alumnes per a la consecució del Títol Oficial del Cicle Formatiu que decideixin realitzar.